Reacties

Dank! Wat hebben wij met onze teams een fantastisch toernooi gehad! Jullie hadden het weer super geregeld. Strakke planning, lekkere taart, leuke goodies, scherm voor hockey en prachtig weer. De teams hebben goed kunnen oefenen met wisselende resultaten. Dank voor alles, ook aan alle vrijwilligers!
HGC

Namens MD1, MC1 en MA1 van GHBS willen we de organisatie bedanken voor een super goed georganiseerd toernooi in 2015. Van lunches tot scheidsrechters, alles was dik in orde. Alle drie teams hebben een top dag gehad, bedankt!
GHBS MD1, MC1 & MA1 (27.08.2015)

We hebben een super leuke dag gehad. Heel veel dank voor de fantastische organisatie.
Manager HGC JC1 (27.08.2014)

Dank voor fantastische dag! Prima organisatie. Ik weet niet hoe jullie het gedaan hebben maar als wij speelden was het steeds net weer droog ook! Graag tot en volgende keer.
Hans Amelink JB1 Huizen en begeleiding. (25.08.2014)

het was een toptoernooi, goed geregeld!
Coach Rood-Wit JD

Bedankt voor een hartstikke gaaf toernooi! Alles klopte en was super gezellig
Coach Upward

Geweldig toernooi hebben we gehad, waarvoor onze dank.
Coach Apeldoorn JA

Jullie allen (wederom) bedankt voor de, in alle opzichten, uitstekende sfeer en organisatie! Tot volgend jaar!
Scheidsrechter

ik wil jullie hartelijk bedanken voor de organisatie van het tophockeytoernooi. Zonder uitzondering hebben al onze teams genoten van het afgelopen weekend, wat was het een geweldig toernooi en wat hadden jullie alles goed georganiseerd.
Technische staf Groningen

Veel dank voor de organisatie: zowel gisteren als vandaag was alles super geregeld. De bezoekende teams (totaal vandaag 23!) waren allemaal erg te spreken over het hoge niveau, de lunch, snacks, organisatie etc.
Manager JB WMHC

Namens Rood-Wit MC1 wil ik de organisatie heel hartelijk danken voor een perfect georganiseerde dag.Wat een geoliede machine zeg...Perfect!
Manager MC Rood-Wit

Wilt u reageren?
Vul het onderstaand formulier in.

Naam:

Bericht: